För er som fortfarande inte tror…

… att polisen begår grova tjänstefel och olagliga handlingar… Denna bild är tydligen tagen tidigare i år i samband med matchen mellan HIF-GAIS. Håll till godo… och nej, det är inte en vattenpistol farbror konstapeln håller i handen…

polishifborta

Annonser

3 svar to “För er som fortfarande inte tror…”

 1. Mattias Says:

  Och det olagliga är i vad? På bilden ser det ju ut som om Gaisaren har gjort sig förtjänt av en sprayning eller vad det nu rör sig om, då han ju ser ut att hetsa mot polisen. Hade han bara betett sig normalt, så hade scenariot på den där bilden aldrig ens blivit till.

  Kul att Frank Ågren förresten, som är representant för supportrarna i Bajens styrelse går med på att lägga upp en sån här bild för att spä på hetsen mot polisen ännu mer…

 2. Ann onym Says:

  Med dragen batong och uppbackning av en polis med polishund bakom så måste väl till och med de mest trångsynta människor inse att pepparsprejen är helt överflödig, när den dessutom sker bakom ett staket?!

  Mattias, jag hoppas att du inte är allvarlig. Så länge du inte eftersträvar någon slags polisstat kan du väl inte på riktigt mena att polisen ska använda pepparsprej mot hetsande personer i allmänhet?

 3. fansight Says:

  Det är bl a olagligt för polisen att använda övervåld. En polis som står skyddad bakom ett högt staket ska inte, och får inte, använda pepparsprej mot någon som står som på bilden och ”hetsar”. Detta har jag kollat av med högsta polisledningen i Stockholm. Så nu vet du fakta och slipper i fortsättningen gissa dig fram angående de här frågorna.

  Dessutom representerar jag inte några supportrar i Hammarbys styrelse, jag sitter överhuvudtaget inte i någon Hammarbystyrelse. Så jag betackar mig för dina lögner. Jag bedriver ingen hets mot polisen, däremot kräver jag och väldigt många andra fotbollssupportrar att polisen inte ska straffa oskyldiga supportrar när polisen försöker sätta dit huliganer. Vilket tyvärr sker i dag och självklart är helt oacceptabelt. Polisen i Stockholm hävdar detta själva och att det är ett av de största problemen de försöker hantera just nu, med bl a omutbildning av över 1000 poliser.

  Det är möjligt att din personliga inställning är att det är ok om du och t ex din flickvän blir påkörda av en polisbil och måste uppsöka sjukhus. Eller påridna och slagna med batong av polisman på häst. Då ditt enda brott har varit att du försökt ta dig ner i t-banan efter match och råkat hamna bredvid en grupp killar som slåss.

  Men när nu polisen själva hävdar i våra diskussioner att de misslyckats med sin taktik i samband med fotboll, då behöver du inte sitta och tala om för omvärlden att polisen inte begår kraftiga misstag. Jag litar faktiskt mer på polisen i det fallet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: