Storsamling på träningen på lördag kl.10.30 på Söderstadion.

 

Foto Andreas L Eriksson

Foto Andreas L Eriksson

Det har varit en diskussion i Bajenland om att det är upp till bevis nu för oss supportrar. Går klubben och laget dåligt då är det vi som får kliva fram och visa världsklass. Inför matchen nu på söndag mot MFF uppmanar BajenGruppen alla att peppa laget på plats på träningen på Söderstadion på lördag kl.10.30. Och sedan stå upp för Hammarby under matchen och sjunga fram oss själva, spelarna och hela klubben.

Frustrationen är stor i våra led och alla har rätt till sitt sätt att uttrycka sin glädje och sin smärta. Med tystnad, med burop eller med sång. Men från vår sida hoppas vi att alla sluter upp bakom sången och väntar med andra protester nu när det är utlovat en handlingsplan från ledningens sida inom kort. När den presenterats, ja då har man något konkret att ta ställning till.

På Söderstadion vill vi visa spelare och tränare att vi stöttar dem i dessa svåra tider så att de ska förstå att de spelar för en unik klubb med unika fans och att de då ska finna kraft att lyfta sig själva till nya nivåer på plan.

Därför är det viktigt att vi visar oss själva, och alla andra som nu följer oss noga, att vi har en inre styrka och orkar stå upp för Bajen. Myten om Hammarbys supportrar säger att vi är de som mer än några andra stöttar vår klubb och vårt lag genom vår sång och vårt stöd på läktarna.

Men vi kan inte leva på myten, det är i svåra tider och motgång som det är upp till bevis: antingen går vi många på matcherna och stöttar trots det taskiga läget eller så skiter vi i det. Antingen väljer vi att vara unika eller så är vi som alla andra. Antingen bygger vi på myten eller så dör den. Snacka räcker inte…

/Frank

Annonser

2 svar to “Storsamling på träningen på lördag kl.10.30 på Söderstadion.”

  1. Granskande « Go Bajen Go Says:

    […] ses på lördag och vi ses på söndag. Eller […]

  2. Bara Bajen » Blog Archive » Granskande Says:

    […] ses på lördag och vi ses på söndag. Eller […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: